Ny version av appen och ändringar i årsvyn

Det pågår ständigt arbete med att göra Peppster bättre, snabbare och enklare. Den senaste veckan har vi tex gjort följande förbättringar. På Peppster.com Först lite nytt på webben.

Årsvyn är betydligt snabbare nu. På ett konto med 30–40 idrottare och mycket träning hade vi laddtider upp emot 25 sekunder, dessa är nu nere på 5 sekunder. För alla som har färre än 10 idrottare borde det gå betydligt fortare än så. Hör av dig om du upplever problem med laddtider någonstans. Det går även att färgkoda pass i årsvyn och det lilla hörnet indikerar ifall passet blivit genomfört eller ej. Vi utvärderar färger mm under en period så kommentera gärna! Ett tips är att använda en färg per typ av pass ni normalt kör. För en triathlet kanske simpass har en färg, löppass en annan, cykel en tredje osv. En skidåkare kanske vill färgmarkera alla pass som är på snö? Låt fantasin flöda! Peppster iOS app (iPhone) Nu går det att skapa och registrera pass utan internetanslutning. Möjlighet att swipe:a in och ut menyn och annat innehåll. Laddar in fler dagar utan klick, bara att scrolla! Hanterar uppdatering av kalender på ett bättre sätt Förbättringar i gränssnittet Bug-fixar och stabilitetsförbättringar Appen är gratis och du hittar den i Appstore, bara att söka på Peppster.