Träningsvärden

Så här kan du göra det mesta av funktionen Träningsvärden! Träningvärden är fält där du som tränare per pass kan ange vilka värden du vill att idrottaren rapporterar in. För de flesta tränare finns det en uppsättning som oftast är med, kanske Tid och Sträcka för en löpare, eller simmade meter för en simmare. Men här finns väldigt många fler möjligheter!

The sky is the limit Träningsvärden kan användas för att mäta ett värde över tid, tex hur många km löpning vi har per vecka. När du lägger till ett träningsvärde börjar du att samla in den datan och kan då på sikt utvärdera det. Du kanske vill veta hur många åk din alpina grupp har gjort i röda pister?eller hur många meter simgruppen simmat med paddlar? Kanske hur gränsen för 4mmol laktat på roddmaskin har ändrats över tid? Eller vad snittpulsen varit på de 10 senaste cykelpassen?

Med träningsvärden sätter du upp detta på precis det sätt du önskar. Träningsvärden kan heta vad som helst och de lagras som nummer, text, datum, tid eller sträcka. Hur gör man då? Gå in under “Mitt konto” och sedan “Inställningar”. Där kan du där enkelt välja vilka värden du vill ha med i din lista (pull down-menyn) och vilka som ska visas som standard varje gång du skapar ett nytt pass. De som visas som standard ligger alltså där direkt när du trycker “Nytt träningspass” eller “Lägg till pass”. Saknar du ett värde? Hör av dig till fredrik@peppster.com så löser vi det!