Årsvy för bättre träningsplanering

Den har varit efterlängtad och nu är den här, årsvyn!

Vyn visar ett helt år på en skärmbredd så att du kan skapa block/perioder precis som du vill och bibehålla en bra överblick över hela året. Lägg in de stora målen, träningsperioderna, lägrena, viloperioderna eller vad det kan vara. Årsplanering har aldrig varit enklare!

Årsvyn har drag and drop-funktionalitet precis som våra andra vyer och du kan givetvis växla till att titta på månader eller veckor för att zooma in på detaljerna i din träningsplanering. Det här gör att du kan börja med en grovplan, enkelt hålla den uppdaterad och snabbt gå från överblick till detaljinfo för en enskild vecka eller dag.

Du kan scrolla i sidled i årsvyn för att se en ännu längre horisont. Så nu är det enkelt att planera för ett helt år, eller flera år och snabbt komma vidare med planering för månader, veckor eller den träning som ska bedrivas idag. Vi tror att det är viktigt att enkelt kunna växla mellan de stora och de små perspektiven för att göra en optimal träningsplanering. Idag har det blivit lite enklare.