Peppster bakom kulisserna - vi söker utvecklare!

En häftig möjlighet för dig som är riktigt vass på Ruby on Rails och vill vara med och bygga en global träningstjänst.

Vad är det då vi gör där på tekniksidan? Vad händer bakom kulisserna? Peppster är utvecklat på ramverket Ruby on Rails. Vi jobbar agilt och prioriterar hela tiden den utvecklingen som tillför mest värde för vår målgrupp, vi släpper ofta ny funktionalitet och är väldigt måna om att hålla Peppster dynamiskt och effektivt vilket kräver goda programmeringskunskaper.

Peppster driftas i en Unix-miljö som är snabbt skalbar för att klara trafik i betydligt större omfattning än de volymer vi har idag. Vi använder oss primärt av PostgreSQl för lagring av data. Vi har olika plattformar för utveckling, från utvecklarnas egna datorer via test- och demomiljöer ut till den skarpa miljön på Peppster.com.

I en liten modern startup handlar det om att vara snabb och dynamisk både vad gäller affärsutveckling och webbutveckling, allt hänger ihop och hela teamet är involverd i alla processer.

Är du sugen på att vara med och göra Peppster ännu bättre? Vi ser fram emot din ansökan! För rekryteringen jobbar vi tillsammans med våra duktiga kompisar på Skill. Läs mer och ansök på deras sida!

Peppster erbjuder en rolig, kreativ och utvecklande tjänst för dig som webbutvecklare. Ta chansen att vara med och göra idrottsvärlden bättre!