Sök!

Nu lanserar vi sökfunktion i Peppster! Vi tror det kan bli väldigt värdefullt för att snabbt hitta och återanvända genomförd träning, som en passbank! Som Coach kan du söka på all träning hos dina idrottare. Sökningen presenteras efter relevans som bygger på förekomst i passnamn, taggar och mycket annat. Ge gärna feedback till oss på hur ni tycker att träffarna blir!

För att göra sökningen (och mycket annat i ditt Peppster-konto) bättre är det viktigt att tagga. Lägg till så många relevanta taggar som du kan komma på när du skapar pass så har du gott om möjligheter att söka, göra analysgrafer och annat. Tänk på att vara konsekvent med vilka taggar du använder, dvs benämn alltid en viss typ av pass/övning/händelse på samma sätt. Jg brukar till exempel tagga alla löppass med "löpning", inte "löp" eller annat. Det står dig helt fritt att använda vilka taggar du vill såklart!

I det sökresultat som presenteras kan du direkt öppna passet för att se och redigera det. Du kan kopiera det till ett annat block eller en idrottare och du kan radera det. Om du håller muspekaren över namnet på passet så ser du beskrivningen.

Mycket nöje och nytta med nya sökfunktionen, vi är som vanligt tacksamma för feedback så använd chatten inne i Peppster och säg vad du tycker.

He who would search for pearls must dive below.
— John Dryden