Snabba anteckningar om dina idrottare

Klicka på profilbilden i någon av vyerna(år,månad,vecka,lista) för att öppna ett fönster där du och andra som tränar samma idrottare kan göra anteckningar. Du har möjlighet att skriva egna privata anteckningar som enbart du själv kan se.
Tanken är att detta ska underlätta när man snabbt behöver veta en pulszon, ett 1 RM, ett telefonnummer eller vad som helst annat som är intressant att anteckna.

En annan nyhet som lanseras i samband med detta är Personliga mätvärden. Det är som passens Träningsvärden fast kopplade till en idrottare. Detta kan användas för att skapa avancerad analys av genomförd träning. Låt mig förklara via ett case:

Cyklisten Clara har 200 i maxpuls och ska köra en serie av intervallpass på 85% av den pulsen. Då kan hennes tränare skapa/lägga till det personliga mätvärdet Maxpuls och sen i analysen skapa en formel som tar passets Maxpuls och jämför med det personliga mätvärdet, tex för att i diagramet visa procent av max.

Andra möjligheter är att mäta passens värden mot tester, eller tävlingar mot pers osv, enbart din fantasi sätter gränser!