Vad är nytt i Peppster?

Dagen då Peppster lanseras på riktigt! Här är några av nyheterna. 

Vem som helst kan skapa konto

Peppster erbjuder en gratisversion för dig som vill få ett effektivt och professionellt verktyg för att planera och utvärdera din egna träning. Kontot heter Athlete och kommer alltid att vara gratis. 

För de mer avancerade användarna har vi ett konto som heter Athlete Pro, med det får du även en Årsvy för att göra en riktig professionell årsplanering. Du får även möjligheten att visa diagram direkt i planeringen, vad innebär det då? Med den funktionen kan du på Analyssidan ska ett diagram som tex visar hur många skridskopass du har per vecka. När du sen håller på med din planering kan du välja att visa det diagrammet direkt under dina block och pass, på så sätt får du en helt annan bild och detaljrikedom kring hur din träningsplan ser ut. 
Diagram kan ju göras väldigt dynamiskt så du bestämmer helt och hållet vad dina diagram ska innehåll. Mer hjälp om detta finns i vår helt nya Hjälp och Guide-sektion
Athlete Pro har många andra fördelar, upptäck alla på Peppster.com-sidan och testa gärna ett konto, det är helt gratis i 14 dagar. 

För tränare/coacher lanserar vi nu så att man kan köpa Peppster och själv bjuda in obegränsat med idrottare. Man kan även skapa egna Träningsvärden under den helt nya menyn Mitt konto. Där kan du också välja vilka Träningsvärden du vill ha med i listan och vilka som ALLTID ska vara med när du skapar ett pass. Utöver det finns det massor av småfix och förbättringar så välkommen att testa Peppster Coach, gratis i 14 dagar. 

När du skapar ditt konto behöver du inte ange några kortuppgifter. När du bestämt dig för att det här är tjänsten för dig registrerar du en fakturaadress och dina kortuppgifter så dras summan från ditt kort varje månad. Säkerhet är vår viktigaste punkt på agendan så vi jobbar med betaltjänsten Stripe som är ledande i världen. Dessutom krypteras nu allt som sker på Peppster.com, därav det gröna hänglåset i browser-adressfältet. Till det har vi tjänster som ser till att du alltid har rätt moms-sats mm. 

Få interaktiv hjälp och chatta med oss

En stor nyhet är den lilla rutan med chat-ikonen. Du hittar den längst ner till höger i på Peppster.com. Där kommer vi att skicka personaliserade tips till dig och via den chatten kan du alltid nå oss med frågor och funderingar. Tjänsten heter Intercom. Vi svarar på allt via chatten så tveka inte att fråga oss! 

Poäng och gratismånader i Peppster

Alla användare i Peppster har en egen personlig inbjudningslänk. Alla du bjuder in via den länken eller som du som Coach bjuder in via att koppla dem som idrottare ger dig poäng och slutligen fria månad(er) i Peppster. Allt finns under menyalternativet Mitt konto. 

Appar!

Idag lanserar vi den efterlängtade Androidappen! Vi har fram till idag enbart haft mobilapp för Iphone men nu har vi en första version även för Android. Vi är tacksamma om ni hjälper oss att rapportera ev barnsjukdomar. Även Iphone-appen är i ny version så uppdatera när det plingar till i Appstore (inom en vecka från publicering av det här inlägget). 

Varmt välkomna till Peppster 1.0!